GHIMPELE - Ioana Popescu – beţiv, divă sexy şi cameristă, toate la început de an: “Mi s-a părut ok să accept să joc tot felul de scenarii mediatice”

Am dat recent un interviu pentru ziarul GHIMPELE.
Ioana Popescu – beţiv, divă sexy şi cameristă, toate la început de an: “Mi s-a părut ok să accept să joc tot felul de scenarii mediatice”
luni, 7 ianuarie, 2013 Ionut Mihalcioiu
La inceput de an, de onomastica ei, i-am urat “La multi ani!” Ioanei Popescu si am vorbit cu ziarista despre scandalurile in care s-a implicat in anii anteriori, planurile de viitor si ce-si doreste pentru 2013. Mai mult, Ioana ne-a povestit si despre cel mai nou rol al sau intr-un videoclip, unul “triplu”: betiv, femeie fatala si camerista.
Se pare ca Ioana Popescu vrea sa ne demonstreze ca este o mare actrita si nu ceea ce s-a scris in presa despre ea. Actrita, romanciera, ziarista si cantareata, Ioana s-a lasat implicata in anii trecuti in mai multe scandaluri de presa, tocmai pentru a-si promova revistele, romanele sau anumite filme. Ce au inteles telespectatorii sau ce efect au avut scandalurile conteaza mai putin, important e ca – asa cum ne-a declarat – Ioana nu-si mai doreste sa fie “actrita de televiziune”, asa cum denumeste ea personajele care apar in astfel de cancanuri TV, ci vrea sa se concentreze, chiar daca asta va presupune sacrificii materiale, pe presa scrisa, pe job-ul de producator TV la emisiunea Gazi Show, pe muzica si pe alte acte artistice. “Transmit tuturor ca ii iubesc, ca ador tara asta, ca ador Romania, ca numai aici ma simt cel mai bine. Ca din pacate, am trecut anii precedenti printr-o perioada in care mi s-a parut ok sa accept sa joc in tot felul de scenarii mediatice, acum am inteles ca in afara de cativa bani in plus, nu castigi nimic, ci doar lumea de acasa din fata televizoarelor pur si simplu, mai ales daca joci bine, te identifica cu personajul pe care l-ai jucat. Dar consider ca romanii sunt inteligenti si isi dau seama de sufletul omului. Din pacate, eu am jucat prea bine si lumea chiar ma credea. Nu stiu daca sa rad sau sa plang… Cat despre 2013… Ce sa spun, am inceput frumos anul acesta. Am aparut in doua videoclipuri, unul al Biancai Rus feat Danezu, altul al lui Gazi Demirel feat Adi de la Valcea. In clipul lui Gazi a trebuit sa interpretez 3 personaje diferite total: un barbat betiv, care apare in prima parte a clipului (cu spatele), o gagica foarte sexy care sta pe bar, m-a ajutat si rochita Soniei Trifan
sa imi intru in rol, si o camerita dusa cu pluta, care, in exces de zel, dand cu apiratorul intr o camera dintr-un hotel unde s-au cazat Gazi Demirel si noua sa iubita (din clip, desigur) Andreea Podarescu, cade peste cei doi in pat, si apoi este alungata cu perne. Ma mandresc de faptul ca eu am conceput scenariul acestui clip pentru melodia Pana dimineata (Sabaha Kadar), nu te poti desprinde de ecran, chiar iti place clipul si te amuza povestea pentru ca, de fapt, se vede ca personajul miliardar interpretat de Gazi este de fapt un biet taran cam alcoolic, pe care il cheama fetita lui acasa, pentru ca a fugit vaca din grajd!”
ne-a declarat Ioana Popescu.

Comentarii

Postări populare