...iubirea, pentru unele este un salt mortal...:) imi pare rau ptr ele.



de ce unii se mint pe ei? acum serios, cred ca mai mult fetele se mint...decat baietii. baietii au acea demnitate care sa ii faca sa renunte daca nu mai sunt doriti. sau ma rog, nu toti, dar macar 99% se retrag demni dintr-o relatie, desi chiar si dupa 10 ani unii imi mai spun: Ioana, ea - noua iubita - vrea sa ne casatorim, dar daca eu si tine ne-am impaca, as renunta la tot ptr tine...

Cred ca unele fete se mint pe ele pentru ca le este frica. sa te minti pe tine insusi este ca un fel de plasa atunci cand esti la Circ... daca nu ai avea aceasta plasa, nu te ai mai trezi deloc, iubirea neimpartasita ar fi ca un salt mortal... asa ca ele se mint pe el ca sa nu innebuneasca si mai mult... sa se trezeasca la un moment dat la viata... eu incerc sa le inteleg si de aceea nu ma supar cand cate una este foarte penobil de mincinoasa... ce simt eu este doar mila.
dar nu sunt adepta acestui fel de a minti. eu am mintit in viata ca sa nu supar pe cineva drag, ca sa nu ranesc, dar niciodata ca sa ma dau mare.

Iubirea inseamna pasiune, nu inseamna sa fi sclava cuiva, sau acea persoana sa calce cu tine, la propriu sau la figurat pe jos. cand o persoana ti-a facut asta inseamna ca acea persoana nu te a IUBIT SI NU TE VA IUBI NICIODATA.
de ce insa unele femei se mint pe ele si mint si fata de prieteni cu false relatii, sau hiperbolizand in flirt sau o iesire la suc si mintind ca de fapt asta ar fi IUBIRE? :))))
Pentru ca de fapt LA MIJLOC ESTE INTERESUL MATERIAL....pentru ele conteaza statutul social, modul cum sunt ele privite in societate,imposibiliatea de a accepta ca au gresit, ca sunt ca toate fetele, si ca nu s-au nascut cu stea in frunte..si nu conteaza acel baiat...

ps. pentru individa care a scris sub pseudonimul "dada" despre o asa zisa ieseala de/a mea prin magazinuL unirea, recent, citez: "incaltata in niste cizme pe care le tarshiam", trebuie sa spun ca, din pacate pentru acea persona invidioasa si mincinoasa, abereaza cu tupeu.
ultima data in ultimele 4 luni cand am fost in magazinul unirea am fost incaltata in niste adidasi de firma si asta s/a intamplat vineri dupa care am luat taxi ul si am ajuns la carmen, unde sunt si acum adidasii respectivi... asa ca minciuna rautatea si invidia nu au limite...penibila esti tu, dada, o grasa invidioasa probabil. mori de suparare ca nu apari si tu la tv, ca nu te suna nimeni, in schimb iti versi frustrarile pe un blog citit. astept insa sa imi comentezi din nou, sunt curioasa ce ai sa mai inventezi, cine stie ce si sa mai scoti din gura ta urata si subtire, din mintea ta bolnava, cine stie ce inventii... caci sunt convinsa ca bani sa pleci in antalia, salonic , pisa si florenta , adica pe unde m/am plimbat eu cam jumatate din an in week/enduri si vacante, pe banii mei, nu ai, ca sa stii cu ce eram imbracata sau incaltata in afara de costumele de la birou.

Comentarii

Anonim a spus…
foarte tare,esti bestiala!Te sustin!
Anonim a spus…
îmi pare rău că te numești ziaristă. ți-am citit câteva postări de pe blog - acum fiind întâia oară când citesc ceva scris de tine și, sincer, te-aș sfătui să mai citești, să mai analizezi cum scrii- atât din punct de vedere al gramaticii cât și al exprimării.
nu am nimic cu tine, știu despre tine doar din scandalurile în care ai fost implicată pe la tv, până nu de mult, numele tău nu mi-ar fi spus nimic. nu-mi permit să te judec pentru ce faci sau așa ceva, e viața ta și- ți asumi propriile acțiuni. dar când spui că ești ziaristă... am așteptarea să citesc texte corecte și fluente.

e o remarcă simplă, pe care o poți lua în seamă, remediind și analizându-te... sau căreia-i poți răspunde răutăcios, replicând că probabil mă leg de tine pentru ești celebră/ bogată sau mai știu eu cum.

în rest... numai bine!
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Postări populare